Έρχεται η κακοκαιρία – Χάρτες με τις περιοχές που θα πέσουν ισχυρές καταιγίδες – Η πρόβλεψη Αρναούτογλου DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Έρχεται η κακοκαιρία - Χάρτες με τις περιοχές που θα πέσουν ισχυρές καταιγίδες - Η πρόβλεψη Αρναούτογλου

Εν αναμονή της κακοκαιρίας που θα έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί, δημοσιεύοντας τρεις χάρτες, για τις περιοχές που θα έχουν έντονα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες.

Παρότι η υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές, δεν του επιτρέπει να εμφανίζεται στη δημόσια τηλεόραση, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου ενημερώνει για τον καιρό μέσω των social media.

Έτσι και σήμερα, αναλύει την επερχόμενη κακοκαιρία, εστιάζοντας περισσότερο στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες.

«Καλημέρα φίλες και φίλοι!

Οι βροχές του Σαββάτου ανά 6ωρο με μια ματιά!

(Διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στο πάνω μέρος του χάρτη σας παρακαλώ!)

Άστατος ο καιρός την Κυριακή στα δυτικά και κυρίως στα βόρεια ενώ την Δευτέρα και κυρίως την ερχόμενη Τρίτη στα δύο θα χωριστεί η χώρα: Φθινόπωρο στα βόρεια με βροχές ενώ αντίθετα καλοκαίρι με θολούρα στην ατμόσφαιρα θα επικρατήσει στα νότια εξαιτίας μεταφοράς αφρικάνικης σκόνης, με τη θερμοκρασία στη νότια Ελλάδα να αγγίζει ή και να ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου! Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη!

Oσον αφορά στην απουσία μου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3:

– Δεν επιτρέπεται να εμφανίζομαι πλέον στην τηλεόραση μιας και όπως έχετε μάθει αρκετοί πλέον από εσάς, κατεβαίνω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, απόφαση για την οποία θα επανέλθω σε άλλη ανάρτηση γιατί δεν θέλω να σας κουράζω.

Ένα όμως θέλω να σας πω με σιγουριά και θέλω παρακαλώ να με πιστέψετε, εσείς φίλες και φίλοι, που με ρωτάτε αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τον καιρό και μετά, στην περίπτωση δηλαδή, που εκλεγώ:

Εγώ με τον καιρό ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ εκλεγώ δεν εκλεγώ, γιατί ο καιρός είναι η ζωή μου αλλά και για να μη χάνετε εσείς τον…καιρό σας. ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

Καλό Σαβ/κύριακο!

Με μεγάλη εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»

 

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που έχει εκδώσει η ΕΜΥ, το σκηνικό του καιρού αλλάζει ολοκληρωτικά τις επόμενες ώρες με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία να πέσει αισθητά. Υπάρχει μάλιστα κίνδυνος για πλημμύρες σε κάποιες περιοχές.

Η αλλαγή στον καιρό θα είναι πρόσκαιρη, ωστόσο, θα κάνει αισθητή την παρουσία της με τα φαινόμενα να είναι έντονα. Οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για πλημμύρες σε Θεσσαλία, κεντρική και ανατολική Μακεδονία.

To άρθρο Έρχεται η κακοκαιρία – Χάρτες με τις περιοχές που θα πέσουν ισχυρές καταιγίδες – Η πρόβλεψη Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *