Η απάντηση για το παξιμάδι βίδας που βρήκε φοιτητής σε σαλάτα της λέσχης στο Πολυτεχνείο στα Χανιά DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Η απάντηση για το παξιμάδι βίδας που βρήκε φοιτητής σε σαλάτα της λέσχης στο Πολυτεχνείο στα Χανιά

Μέσα στη σαλάτα που παρήγγειλε και άρχισε να τρώει βρέθηκε ένα παξιμάδι βίδας. Ο φοιτητής που βρισκόταν στη λέσχη του Πολυτεχνείου στα Χανιά τράβηξε φωτογραφίες που άρχισαν από την Κρήτη, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Απάντηση σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το παξιμάδι βίδας που βρέθηκε μέσα σε σαλάτα, στη λέσχη στο Πολυτεχνείο στα Χανιά, έδωσε η Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Πολυτεχνείου στην Κρήτη. Γίνεται λόγος για ένα περιστατικό μεμονωμένο που δεν αφορά την ποιότητα των γευμάτων που προσφέρονται στους φοιτητές. Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του συλλόγου φοιτητών που συνοδευόταν από την επίμαχη φωτογραφία, που βλέπετε παρακάτω.

«Ενημερώνουμε τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες διερεύνησης του ασυνήθιστου περιστατικού και διαπιστώθηκε ότι λόγω παλαιότητας εξοπλισμού και δόνησης του ραφιού της βιτρίνας παράθεσης σαλάτας και επιδορπίου, έπεσε το παξιμάδι της βίδας στο μπολ της σαλάτας.

Το μεμονωμένο αυτό περιστατικό σε καμία περίπτωση δεν αφορά στην ποιότητα των παρεχόμενων γευμάτων από την ανάδοχο εταιρεία. Το Πολυτεχνείο Κρήτης θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε σχέση με τον εξοπλισμό του εστιατορίου ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον».

Την επίμαχη φωτογραφία είχε δημοσιεύσει το cretalive.gr και άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο σύλλογος φοιτητών είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση: «παξιμάδι βίδας βρήκε μέσα στην σαλάτα του, φοιτητής του Πολυτεχνείου Κρήτης στο μεσημεριανό του γεύμα την Δευτέρα 15 Απριλίου στη φοιτητική λέσχη του ιδρύματος! Βρισκόμαστε ξανά στο ίδιο έργο θεατές, αφού οι φοιτητές εδώ και χρόνια καταγγέλλουμε πως η ανάγκη μας για δωρεάν και ποιοτική σίτιση έχει μπει για τα καλά στη λογική κόστους-οφέλους.

Πώς γίνεται από την μια ο εργολάβος της λέσχης να κερδοφορεί και ταυτόχρονα να καλυφθούν οι ανάγκες μας για δωρεάν και ποιοτικά γεύματα; Μάλιστα πολλοί φοιτητές που δεν έχουν καν πρόσβαση σε δωρεάν σίτιση λόγω κριτηρίων, προτιμούν να πληρώνουν τα 2,60 για γεύματα τέτοιας ποιότητας αφού η ακρίβεια κυριολεκτικά σπάει κόκαλα! Εκεί έχουν φτάσει τους φοιτητές και τις οικογένειές τους».

To άρθρο Η απάντηση για το παξιμάδι βίδας που βρήκε φοιτητής σε σαλάτα της λέσχης στο Πολυτεχνείο στα Χανιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *