Κώστας Ζαχαριάδης: «Σωστή απόφαση» η αποπομπή Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Κώστας Ζαχαριάδης: «Σωστή απόφαση» η αποπομπή Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Σωστή» χαρακτήρισε την απόφαση για την απομάκρυνση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Ζαχαριάδης.

«Ορθώς διορθώθηκε το λάθος, ήταν μία σωστή απόφαση», τόνισε ο Κώστας Ζαχαριάδης εν μέσω αναβρασμού στον ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά της αποπομπής του Δημήτρη Παπανώτα από την κούρσα των υποψηφίων του κόμματος για τις ευρωεκλογές.

«Νομίζω ότι σε σχέση με τους περασμένους μήνες, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεροποιηθεί και πηγαίνει καλύτερα», σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής (19.04.24).

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπανώτας τέθηκε εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη μετά τις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες που προκάλεσαν θύελλα διαμαρτυριών και εντός της Κουμουνδούρου.

«Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ κανένα, εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της», ήταν οι δηλώσεις για τις οποίες ξέσπασε πολιτικός σάλος.

«Ειλικρινά λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους. Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ. Μου είπαν, όχι Δημήτρη», απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας για την αποπομπή του.

To άρθρο Κώστας Ζαχαριάδης: «Σωστή απόφαση» η αποπομπή Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *