Ήθελε να επιστρέψει στη δουλειά ακόμα και σήμερα, αφήνοντας πίσω το κεφάλαιο πολιτική DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

“Κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά με πολύ γρήγορες διαδικασίες και με αφορμή κάποιες δηλώσεις του από το παρελθόν βρέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες, με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του κυρίου Κασσελάκη», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας λόγω ορισμένων δηλώσεών του στο παρελθόν που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Το πρωινό της Παρασκευής (19/4) η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αναφερθεί στο ατυχές γεγονός στο οποίο ενεπλάκη ο συνεργάτης της, τον οποίο μάλιστα θα φιλοξενήσει στο σημερινό Happy Day για να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

«Εμείς είχαμε τη δική μας… αγρυπνία για δικά μας θέματα. Όπως ξέρετε, ένας συνεργάτης μας, ο Δημήτρης Παπανώτας έγινε θέμα συζήτησης, γιατί κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά με πολύ γρήγορες διαδικασίες και με αφορμή κάποιες δηλώσεις του από το παρελθόν βρέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες, με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του κυρίου Κασσελάκη», σχολίασε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Ο Δημήτρης ήθελε να επιστρέψει στη δουλειά και στην καθημερινότητά του ακόμα και σήμερα, κλείνοντας το κεφάλαιο «πολιτική».

Θα είναι εδώ στην εκπομπή, στο τηλεοπτικό του σπίτι, για να μιλήσει για τα συναισθήματά του και σε λίγες ημέρες να ξεκουραστεί και να είναι πίσω κοντά μας», συμπλήρωσε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *