Κορυφαίος ο Λάνθιμος, το κάθε βήμα του είναι καλύτερο από το άλλο DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

“Δεν μπορώ καθόλου τη «φασαρία» αλλά χαίρομαι τις κουβέντες και την επαφή που έχω με τον κόσμο στον δρόμο” ανέφερε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action 24 και μίλησε για την καλλιτεχνική του διαδρομή τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο.

«Ένας σκηνοθέτης πρέπει να είναι παντού αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι το κείμενο. Μπορείς να το διορθώσεις, να ζητήσεις εξηγήσεις και να το κατανοήσεις.

Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω μία υπερπαραγωγή αλλά ιστορίες που αξίζει να τις μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα», παραδέχεται ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

«Είχα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό αλλά δεν έχω τέτοια φιλοδοξία», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ καθόλου τη ‘φασαρία’ αλλά χαίρομαι τις κουβέντες και την επαφή που έχω με τον κόσμο στον δρόμο. Στον καλλιτεχνικό κόσμο υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ.

Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

«Ο Λάνθιμος είναι κορυφαίος. Εγώ έχω μάθει να επικοινωνώ με τα έργα. Δεν πάμε να συγκρίνουμε το έργο του ενός σκηνοθέτη με τον άλλο, είναι ξεχωριστά σύμπαντα για μένα όλα αυτά», επισημαίνει ο επιτυχημένος δημιουργός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι», αποκαλύπτει στη συνέχεια της συνέντευξης ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *