Γυρίσματα σειράς της Amazon στην Πάρο που «δίνει τα ρέστα της» στη μάχη για την προσέλκυση τουριστών DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Γυρίσματα σειράς της Amazon στην Πάρο που «δίνει τα ρέστα της» στη μάχη για την προσέλκυση τουριστών

Η Πάρος ετοιμάζεται για το καλοκαίρι και τα πρώτα μηνύματα είναι άκρως αισιόδοξα. Οι κρατήσεις αυξάνονται διαρκώς όλο και περισσότερο…

Σε εκστρατεία προβολής του νησιού έχει επιδοθεί ο Δήμος Πάρου, μέσω επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού από σημαντικές αγορές του εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν με τις διαδικτυακές συναντήσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού Θοδωρή Μπιζά και μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Παράλληλα, με αφορμή τη μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί, έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι διεθνών μέσων ενημέρωσης, όπως η Deutsche Welle καθώς και άλλων από τη Γαλλία και το Βέλγιο, με στόχο την ανάδειξη του νησιού και μέσω της σημαντικής αυτής αθλητικής διοργάνωσης με παγκόσμια εμβέλεια.

Τέλος, σημαντική ώθηση στην προβολή της Πάρου θα δώσει και η νέα βρετανική σειρά της AMAZON, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον Μάϊο και τον Ιούνιο σε διάφορα σημεία του νησιού.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου έτυχε ευρείας υποδοχής από το σύνολο σχεδόν των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, ενώ αναμένονται στο αμέσως επόμενο διάστημα δημοσιεύματα και στο εξωτερικό με επίκεντρο την Πάρο, αφού τα περισσότερα από τα έξι επεισόδια της συγκεκριμένης σειράς θα γυριστούν στο νησί.

To άρθρο Γυρίσματα σειράς της Amazon στην Πάρο που «δίνει τα ρέστα της» στη μάχη για την προσέλκυση τουριστών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *