Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο με 15.000 ευρώ που ήταν πακτωμένο σε τοίχο αποθήκης καταστήματος στη Λάρισα DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο με 15.000 ευρώ που ήταν πακτωμένο σε τοίχο αποθήκης καταστήματος στη Λάρισα

Οι δράστες βούτηξαν το χρηματοκιβώτιο και απομακρύνθηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Σε εξέλιξη οι έρευνες στη Λάρισα, για την εξιχνίαση της κλοπής, που σημειώθηκε σε αποθήκη καταστήματος…

Πακτωμένο χρηματοκιβώτιο επιχείρησης, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, ξήλωσαν άγνωστοι δράστες, προχθές τα ξημερώματα (17-04-2024) με λεία -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»- 15.000 ευρώ. Οι δράστες που παραμένουν άφαντοι, κατάφεραν να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν την αστυνομία το επόμενο πρωί, όταν μπήκαν στην αποθήκη και είδαν όλα όσα είχαν αφήσει πίσω τους οι εισβολείς.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες στις 05:00 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 14 Απριλίου, από την ανασφάλιστη είσοδο της διπλανής πολυκατοικίας, κατέβηκαν στο υπόγειο της οικοδομής και έτσι προσέγγισαν τη σιδερένια πόρτα της αποθήκης του διπλανού καταστήματος. Πόρτα που παραβίασαν στη συνέχεια με κάποιο μεταλλικό αντικείμενο.

Εκεί εντόπισαν και αφαίρεσαν ένα μικρό μεταλλικό χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν πακτωμένο στον τοίχο της αποθήκης, χρηματοκιβώτιο το οποίο, μεταξύ άλλων, περιείχε περί τις 15.000 ευρώ.

Οι δράστες, εκμεταλλευόμενοι την ώρα και την ημέρα, διέφυγαν ανενόχλητοι. Την κλοπή ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

To άρθρο Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο με 15.000 ευρώ που ήταν πακτωμένο σε τοίχο αποθήκης καταστήματος στη Λάρισα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *