Νέα σοκαριστική θεωρία για τον θάνατο του μικρού Εμίλ: Μπορεί να τον κατασπάραξε λύκος DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Νέα σοκαριστική θεωρία για τον θάνατο του μικρού Εμίλ: Μπορεί να τον κατασπάραξε λύκος

Μία νέα θεωρία για τον θάνατο του μικρού Εμίλ στη Γαλλία σύμφωνα με την οποία λύκος μπορεί να κατασπάραξε το 2,5 ετών αγοράκι.

Η νέα ανατριχιαστική θεωρία για τον λύκο έρχεται μετά την ανακάλυψη ενός θραύσματος οστού νωρίτερα αυτόν τον μήνα στη Γαλλία, πολύ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το κρανίο του μικρού Εμίλ το οποίο είχε κατάγματα και ένα σημάδι από δάγκωμα.

Από προηγούμενες έρευνες, υπήρχαν αναφορές ότι το παιδί φέρει δαγκωματιές, ωστόσο δεν είχε καθοριστεί από ποιο ζώο είναι. Τώρα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο μικρός Εμίλ φέρεται να έχει δαγκωματιές από λύκο.

Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας στην υπόθεση, Ζαν Λικ Μπλανσόν, είχε πει ότι είναι πολύ πιθανό άγρια ζώα να διέλυσαν τα οστά του Εμίλ και θα μπορούσαν επίσης, να αποδίδονται σε εκείνα τα «μικρά κατάγματα» και τα «σημάδια από δάγκωμα» στο κρανίο του.

Ο Φρανσουά Μπαλίκ, δήμαρχος του χωριού Βερνέ, είπε ότι:

«Υπάρχουν μερικοί λύκοι εδώ, ειδικά το καλοκαίρι με τα κοπάδια προβάτων. Ένας λύκος μπορεί κάλλιστα να αρπάξει ένα παιδί στο πηγάδι του χωριού και να τρέχει για μισή ώρα χωρίς να σταματήσει και χωρίς να χύσει αίμα».

Τα πρώτα λόγια της μητέρας του Εμίλ

Την ίδια στιγμή, η μητέρα του Εμίλ, Μαρί, μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του θανάτου του γιου της.

Δημοσιεύοντας στην ομάδα του Facebook «Pray for Emile», έγραψε: «Προσπαθούμε να διαβάζουμε όλα τα μηνύματά σας, είτε σχόλια είτε προσωπικά μηνύματα είτε γράμματα… Και είμαστε πάντα πολύ συγκινημένοι από τη στάση σας».

Όταν εξαφανίστηκε στις 8 Ιουλίου, ο Εμίλ είχε μόλις φτάσει για τις καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό σπίτι των παππούδων του από την πλευρά της μητέρας του και δύο γείτονες ισχυρίζονται ότι τον είδαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού Οτ-Βερνέ, αλλά οι μαρτυρίες είναι αντικρουόμενες.

Το αγοράκι εθεάθη γύρω στις 17:15 τοπική ώρα. Οι γονείς του δεν ήταν παρόντες εκείνη την ημέρα.

Η έρευνα αναμένεται μακρά καθώς είναι «περίπλοκη», είχε δηλώσει στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εισαγγελέας Ζαν Λικ Μπλανσόν.

To άρθρο Νέα σοκαριστική θεωρία για τον θάνατο του μικρού Εμίλ: Μπορεί να τον κατασπάραξε λύκος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *