«Γουρούνι του Χίτλερ» λένε τον Τραμπ συνεργάτες του Μπάιντεν μεταξύ τους – «Γελοίο και χονδροειδές» απαντά η πλευρά Τραμπ DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

«Γουρούνι του Χίτλερ» λένε τον Τραμπ συνεργάτες του Μπάιντεν μεταξύ τους - «Γελοίο και χονδροειδές» απαντά η πλευρά Τραμπ

Με το παρατσούκλι «Γουρούνι του Χίτλερ» (Hitler Pig) φαίνεται πως αποκαλούν τον Ντόναλντ Τραμπ, οι συνεργάτες του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε ιδιωτικές συζητήσεις που έχουν μεταξύ τους, σύμφωνα με δημοσίευμα. 

Το συγκεκριμένο παρατσούκλι για τον Ντόναλντ Τραμπ προέκυψε μετά από ένα δείπνο που παρέθεσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ για την Ημέρα των Ευχαριστιών του 2022 στον ακροδεξιό υπέρμαχο της «υπεροχής της λευκής φυλής», Νικ Φουέντες και στον ράπερ Κάνιε Γουέστ στο σπίτι του, δήλωσαν στο Politico τέσσερα άτομα που είναι πολύ κοντά στον Τζο Μπάιντεν.

Το παρατσούκλι ήρθε στην επιφάνεια νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Τραμπ αποκοιμήθηκε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Στα μηνύματα που συνόδευαν μια από αυτές τις δημοσιεύσεις, υπήρχε και ένα από άτομο που σχετίζεται με τον Μπάιντεν, το οποίο ανέφερε «Hitler Pig Sleepy», σύμφωνα πάντα με το Politico.

Τι σηματοδοτεί το παρατσούκλι 

Το παρατσούκλι αυτό, συνεχίζει το Politico, αποτελεί τον ιδιαίτερο τρόπο για τους στενούς συνεργάτες του Μπάιντεν να εκφράσουν την αποστροφή τους για την προθυμία του Τραμπ να συνεργαστεί με άτομα, τα οποία έχουν επιδείξει ρατσιστικά κίνητρα και διαθέσεις.

Το δημοσίευμα πρόσθεσε, ακόμα, ότι οι βοηθοί του Μπάιντεν συχνά μοιράζονται – στη διάρκεια συσκέψεων – αποσπάσματα και δηλώσεις του Τραμπ, χρησιμοποιώντας τη φράση: «Έι, είδατε τι είπε το γουρούνι του Χίτλερ;».

«Γελοίο και χονδροειδές»

Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο παρατσούκλι, ο Μπράιαν Χιούζ, ανώτερος σύμβουλος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, δήλωσε στο Politico:

«Ο Τζο Μπάιντεν μιλάει πολύ για αξιοπρέπεια, αλλά αυτός και το επιτελείο του δεν έχουν ούτε ένα κόκαλο αξιοπρέπειας στο σώμα τους. Αυτά τα γελοία και χυδαία σχόλια αντικατοπτρίζουν την αποτυχία και την ανεντιμότητα ολόκληρης της επιχείρησης Μπάιντεν».

Ο Χιούζ αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για τον «κοιμισμένο Τραμπ» στο δικαστήριο, χαρακτηρίζοντάς τα «fake news στο 100%».

Πληροφορίες από Politico, Telegraph

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

To άρθρο «Γουρούνι του Χίτλερ» λένε τον Τραμπ συνεργάτες του Μπάιντεν μεταξύ τους – «Γελοίο και χονδροειδές» απαντά η πλευρά Τραμπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *