Η αδερφή της Χριστίνας Μηλιού έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Η αδελφή της γνωστής τραγουδίστριας Χριστίνας Μηλιού, η οποία συμμετέχει και στο «Just the 2 of us» έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης όπως η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού μεταφέρθηκε από την ίδια την τραγουδίστρια σε κλινική των νοτίων προαστίων έχοντας εκδορές και μώλωπες όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

Αμέσως οι γιατροί ρώτησαν τη νεαρή γυναίκα τι ακριβώς είχε συμβεί και τότε εκείνη τους αποκάλυψε ότι είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της. Έτσι, εκείνοι ενημέρωσαν άμεσα για το περιστατικό την Αστυνομία, με πλήρωμα του αστυνομικού τμήματος να μεταβαίνει στο νοσοκομείο για να λάβει τα στοιχεία της νεαρής γυναίκας και των γιατρών που την ανέλαβαν.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την αδελφή της Μηλιού για την αυτόφωρη διαδικασία και την προέτρεψαν να καταθέσει στο αρμόδιο Γραφείο Ενδοοικογενειακής του Α.Τ. Αλίμου. Ωστόσο η ίδια δεν επιθυμούσε, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Έτσι, έπειτα από επιμονή των αστυνομικών, η νεαρή γυναίκα υπέβαλε τελικά καταγγελία στο αρμόδιο Γραφείο Ενδοοικογενειακής του Α.Τ. Αλίμου εξαιτίας των τραυματισμών που υπέστη από τον σύντροφό της και κατέληξε στο νοσοκομείο ως περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. 

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *