Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε ρόλο ποπ σταρ: Αυτοθαυμάζεται σε νέο τραγούδι αφιερωμένο στον ίδιο DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε ρόλο ποπ σταρ: Αυτοθαυμάζεται σε νέο τραγούδι αφιερωμένο στον ίδιο

Η τηλεόραση της Βόρειας Κορέας προβάλει το παρακάτω βίντεοκλιπ που κυκλοφόρησε το καθεστώς της Πιονγιάνγκ στο οποίο εξυμνείται ο Κιμ Γιονγκ Ουν ως “φιλικός πατέρας” το βασίλειο των Ερημιτών.

Το μουσικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, στο οποίο διακρίνονται Βορειοκορεάτες και στρατιωτικοί να τραγουδούν χαρούμενα, προβλήθηκε την Τετάρτη (17.04.2024) από την ελεγχόμενη από το κράτος Κεντρική Τηλεόραση της Κορέας.

Το τραγούδι εκτελέστηκε ζωντανά με τη συνοδεία ορχήστρας σε μια τελετή για τον εορτασμό των εγκαινίων ενός νέου αναπτυξιακού έργου 10.000 κατοικιών στην πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ.

Στο βίντεο εμφανίζονται Βορειοκορεάτες διαφορετικών καταβολών, από παιδιά μέχρι στρατιώτες και ιατρικό προσωπικό, που ξεχειλίζουν από ατάκες όπως “Ας τραγουδήσουμε για τον Κιμ Γιονγκ Ουν τον μεγάλο ηγέτης” και “Ας αγαπήσουμε τον Κιμ Γιονγκ Ουν, έναν φιλικό πατέρα”.

Ο Κιμ χαιρέτησε το πλήθος την Τρίτη καθώς έφτασε στην εκδήλωση με μια θωρακισμένη λιμουζίνα που του έκανε δώρο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Στη συνέχεια έκοψε μια γιγαντιαία κορδέλα στην κορυφή ενός από τα νέα κτίρια, ενώ έπεφταν πυροτεχνήματα. Αμέσως μετά, αεροπλάνα έκαναν ένα flypast και τραγουδιστές έκαναν καντάδα στον κ. Κιμ με το τραγούδι “Friendly Father”.

Στην Κορέα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο για την κατασκευή 50.000 νέων κατοικιών στην πρωτεύουσα μέχρι το 2025, ανέφερε το κρατικό μέσο ενημέρωσης Korean Central News Agency.

Η δυναστεία της οικογένειας Κιμ, κυβερνά τη Βόρεια Κορέα από τις ημέρες της ίδρυσής της και έχει επιδιώξει να ενισχύσει τη νομή της εξουσίας της χτίζοντας γύρω της λατρείες προσωπικότητας.

Η κυκλοφορία του τραγουδιού έρχεται σε μια εποχή που τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας άλλαξαν πρόσφατα το όνομα που χρησιμοποιούν για μια δημόσια γιορτή, προκαλώντας εικασίες ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται στις προσπάθειες να παγιωθεί η θέση του κ. Κιμ.

Εν τω μεταξύ, ο απεσταλμένος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ δήλωσε ότι η Αμερική και οι σύμμαχοί της συζητούν επιλογές “τόσο εντός όσο και εκτός του συστήματος του ΟΗΕ” για τη δημιουργία ενός νέου μηχανισμού παρακολούθησης της Βόρειας Κορέας σχετικά με το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων της.

“Ανυπομονώ να συνεργαστώ τόσο με τη Δημοκρατία της Κορέας όσο και με την Ιαπωνία, αλλά και με ομοϊδεάτες (χώρες), προσπαθώντας να αναπτύξουμε επιλογές τόσο εντός όσο και εκτός του ΟΗΕ”, δήλωσε η πρέσβειρα Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ σε συνέντευξη Τύπου στη Σεούλ, χρησιμοποιώντας την επίσημη ονομασία της Νότιας Κορέας.

To άρθρο Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε ρόλο ποπ σταρ: Αυτοθαυμάζεται σε νέο τραγούδι αφιερωμένο στον ίδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *