Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: Παιδί της να ήμουν, δεν θα μοιάζαμε τόσο πολύ DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: Παιδί της να ήμουν, δεν θα μοιάζαμε τόσο πολύ

“Έχουμε φτιάξει με πολλή ειλικρίνεια όλη τη σχέση μας” ομολογεί, με τρυφερότητα, η Άννα Μπεζάν.

Στην δεύτερη της μητέρα και πεθερά, την Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε με απόλυτη τρυφερότητα και αγάπη η Άννα Μπεζάν στη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή.

“Σε λίγες ημέρες θα περπατήσουμε μαζί με την Χριστίνα Παππά για πρώτη φορά στην πασαρέλα του Fashion Week. Ανυπομονούμε γιατί θα γίνει για πρώτη φορά αυτό και η Χριστίνα έχει να περπατήσει αρκετά χρόνια στην πασαρέλα, όπως αντίστοιχα και γω.

Έχω να περπατήσω από την πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια στο GNTM” εξομολογήθηκε αρχικά το γνωστό μοντέλο στην εκπομπή του Alpha.

“Όταν μας έγινε η πρόταση, χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί είναι κάτι που αγαπάμε και οι δυο πολύ και είναι από τα κοινά μας σημεία με την Χριστίνα. 

Είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα έχουμε δεθεί πολύ. Καμία σχέση στην αρχή δεν είναι εύκολη, η αγάπη έρχεται με τον χρόνο και την τριβή. Όλα θέλουν τον χρόνο τους”.

“Υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας που είχε η μικρή μου κόρη και αυτό ήταν καθοριστικό για την σχέση μας, μας έφερε πιο κοντά.

Γενικά όμως δεν είχαμε πολύ δύσκολες φάσεις. Παιδί της δηλαδή να ήμουν, δεν θα μοιάζαμε τόσο πολύ! Έχουμε πάρα πολλά στοιχεία και συνήθειες και έχουμε φτιάξει με πολλή ειλικρίνεια όλη τη σχέση μας” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Άννα Μπεζάν.

To άρθρο Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: Παιδί της να ήμουν, δεν θα μοιάζαμε τόσο πολύ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *