Η συγγραφέας του «Ψωνίζω άρα υπάρχω» Sophie Kinsella, αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου   DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Η συγγραφέας του «Ψωνίζω άρα υπάρχω» Sophie Kinsella, αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου  

Η Sophie Kinsella, η συγγραφέας των μπεστ σέλερ πίσω από τη σειρά βιβλίων “Ψωνίζω άρα υπάρχω”, αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο του εγκεφάλου.

“Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να μοιραστώ μαζί σας ένα νέο που αφορά στην υγεία μου και περίμενα τη δύναμη να το κάνω”, έγραψε η συγγραφέας σε ανάρτησή της στο Instagram την Τετάρτη (17.04.2024), θέλοντας να ενημερώσει το κοινό της για τον καρκίνο.

“Στα τέλη του 2022 διαγνώστηκα με γλοιοβλάστωμα, μια μορφή επιθετικού καρκίνου του εγκεφάλου. Δεν το μοιράστηκα πριν, γιατί ήθελα να βεβαιωθώ ότι τα παιδιά μου θα μπορούσαν να ακούσουν και να επεξεργαστούν τα νέα με ιδιωτικότητα και να προσαρμοστούν στη “νέα μας κανονικότητα“”, συνέχισε.

Τα γλοιοβλαστώματα είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος τύπος όγκου στον εγκέφαλο και ο πιο κοινός τύπος καρκινικού (κακοήθους) όγκου στον εγκέφαλο στους ενήλικες, σύμφωνα με τη φιλανθρωπική οργάνωση Cancer Research UK.

Η Kinsella, η οποία ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον σύζυγό της και τα παιδιά της, δήλωσε ότι βρίσκεται υπό τη φροντίδα μιας “εξαιρετικής ομάδας” σε νοσοκομείο του Λονδίνου και έχει υποβληθεί σε “επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια σε ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία, η οποία συνεχίζεται ακόμη”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Kinsella (@sophiekinsellawriter)

“Αυτή τη στιγμή όλα είναι σταθερά και αισθάνομαι γενικά πολύ καλά, αν και κουράζομαι πολύ και η μνήμη μου είναι ακόμη χειρότερη από ό,τι ήταν πριν“, πρόσθεσε.

Η συγγραφέας, το πραγματικό της όνομα είναι Μαντλίν Γουίκαμ, έχει πουλήσει περισσότερα από 45 εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων της, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες, σε περισσότερες από 60 χώρες, σύμφωνα με τον ιστότοπό της.

To άρθρο Η συγγραφέας του «Ψωνίζω άρα υπάρχω» Sophie Kinsella, αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου   δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *