Νίκος Παππάς: Το γ@μώτο, το «καρφί» για τον Παπαργυρόπουλο και η ατάκα για τον Τσίπρα DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Νίκος Παππάς: Το γ@μώτο, το «καρφί» για τον Παπαργυρόπουλο και η ατάκα για τον Τσίπρα

Ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς είναι μεταξύ των 42 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την σύντομή του τοποθέτηση με χιουμοριστική διάθεση λέγοντας πως «βάλατε τον Παπαργυρόπουλο πριν από μένα και… ούτε γκόμενος σήμερα δεν μπορώ να το παίξω σήμερα».

«Λίγο ή πολύ με τους περισσότερους πλέον γνωριζόμαστε, να πω αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και τους φίλους του κόμματος που με στήριξαν με την ψήφο τους και βρίσκομαι και εγώ ανάμεσα στους 42 υποψήφιους για την Ευρωβουλή. Ειλικρινά είναι πολύ κολακευτικό και τιμητικό γιατί με γνωρίζετε ελάχιστα και ξανά ευχαριστώ», είπε ο Ν. Παππάς.

Η ατάκα για τον Τσίπρα και τον Παναθηναϊκό

«Είμαι ο Νίκο Παππάς, πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, έχω παίξει σε αρκετές ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μιας και είναι ο Αλέξης εδώ, θα πω τον Παναθηναϊκό που έπαιξα 10 χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι, άκουσα ότι στον Πειραιά πήγα καλά και γι’ αυτό θα εστιάζω πλέον στην εθνική ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τόνισε, «νιώθω ότι εκπλήρωσα όλα μου τα όνειρα όσον αφορά στον αθλητισμό, μπαίνω πλέον στον στίβο της πολιτικής γιατί μέσω αυτής νιώθω ότι μπορώ να βελτιώσω τις ζωές των πολλών». Στο σημείο αυτό ακούστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης να λέει: «Βάλε τρίποντο!».

Για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης ρε γ@μώτο

«Έχω μια αποστροφή με την ξύλινη γλώσσα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπω στη μάχη, να παλέψω για μια Ελλάδα και μια Ευρώπη της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Ειρήνης και της Αλληλεγγύης ρε γ@μώτο, τι να κάνουμε!», τόνισε ο Ν. Παππάς.

To άρθρο Νίκος Παππάς: Το γ@μώτο, το «καρφί» για τον Παπαργυρόπουλο και η ατάκα για τον Τσίπρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *