Πέθανε η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου σε ηλικία 60 ετών DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Πέθανε η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου σε ηλικία 60 ετών

Θρήνος επικρατεί στο χώρο της δημοσιογραφίας μετά την είδηση του θανάτου της Ναυσικάς Γκράτσιου που έφυγε σε ηλικία 60 ετών…

Η αδερφή της δημοσιογράφου ανακοίνωσε τον θάνατό της μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στο Facebook. Η Ναυσικά Γκράτσιου εργάστηκε στον χώρο της δημοσιογραφίας, σε εφημερίδες, σε περιοδικά, στην τηλεόραση και ήταν γνωστή από την ενημερωτική, καθημερινή εκπομπή λόγου.

Αποτελούσε μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης, ενώ έκανε την εκπομπή «Το νησί της Ναυσικάς» από τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM 100 με έμφαση στη δημιουργική καθημερινότητα, στη χαρά, στη ζωή και τους πρωταγωνιστές της.

«Η Ναυσικά μας, η αγαπημένη μας αδελφή ταξιδεύει στη χώρα των αγγέλων. Το νησί της Ναυσικάς, η εκπομπή που χρόνια δέσποζε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, σώπασε. Η σιγή εκκωφαντική. Ο πόνος αβάσταχτος. Αύριο στις 11.00 π.μ. θα της πούμε το τελευταίο “αντίο” στη Μητρόπολη. Κατόπιν, η ταφή θα γίνει στα πατρογονικά εδάφη στον Ελαφότοπο Ζαγορίου. Ναυσικώ σ’ αγαπούμε απέραντα και για πάντα!» αναφέρεται στην ανάρτηση της Κατερίνα Γκράτσιου. 

Με μεγάλη θλίψη η δημοσιογραφική οικογένεια της Μακεδονίας-Θράκης αποχαιρετά τη Ναυσικά Γκράτσιου, που έχασε στα 60 χρόνια της τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας – Θράκης.

«Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1964, σπούδασε Νομική και έκανε μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία. Συνεργάστηκε με αρκετά Μέσα, αλλά το ραδιόφωνο ήταν αυτό που σφράγισε τη δημοσιογραφική διαδρομή της, αρχικά από τις συχνότητες του «Πανόραμα 98,4», του ΑΝΤ1 και του 102 FM, και κατόπιν, για πάνω από δύο δεκαετίες, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100.

Η πρόωρη απώλειά της στερεί το ραδιοφωνικό τοπίο από μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του και τη δημοσιογραφία από μια επαγγελματία με μεγάλη καλλιέργεια και ευαισθησία» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Η κηδεία της Ναυσικάς Γκράτσιου θα γίνει αύριο, Μ. Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Μητρόπολη Θεσσαλονίκης), στις 11.00 το πρωί.

To άρθρο Πέθανε η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου σε ηλικία 60 ετών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *