Σενάρια για «κόντρες» πίσω από τη θανατηφόρα παράσυρση 72χρονης στη Βούλα από δύο μηχανές DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Σενάρια για «κόντρες» πίσω από τη θανατηφόρα παράσυρση 72χρονης στη Βούλα από δύο μηχανές

Μυστήριο επικρατεί με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 72χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από μηχανές και έχασε τη ζωή της σε κεντρικό δρόμο της Βούλας το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (3.5.2024).

Αρχικά έγινε γνωστό πως η 72χρονη παρασύρθηκε από μηχανή στη Βούλα με αποτέλεσμα η ίδια να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστεί ο οδηγός της μηχανής. Ωστόσο, το πρωί έγινε γνωστό πως ενδεχομένως εμπλέκεται και άλλη μηχανή.

Μάλιστα, όπως ανάφερε ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο οδηγός της πρώτης μηχανής αφού χτύπησε την άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε και δευτερόλεπτα μετά η γυναίκα παρασύρθηκε και από τη δεύτερη μηχανή. 

Πλέον οι αρχές στρέφονται στο ενδεχόμενο το θανατηφόρο τροχαίο να έγινε έπειτα από κόντρες ανάμεσα σε μηχανές. 

Δεν είναι σαφές αν και οι δύο εμπλεκόμενες μηχανές έκαναν κόντρες μεταξύ τους ή αν η πρώτη μηχανή έκανε κόντρες με άλλη μοτοσικλέτα παρασέρνοντας την άτυχη γυναίκα στο θάνατο.

Σημειώνεται πως η 72χρονη είχε βγει βόλτα με τον σύζυγό της όταν προσπάθησε να περάσει κάθετα τη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα στη διασταύρωση με την οδό Διός. 

Ο σύζυγός της, που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά της, είδε ξαφνικά τη γυναίκα να παρασύρεται από τις δύο μηχανές. 

Οι Αρχές συλλέγουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προσπαθώντας να διαπιστώσουν την πορεία των δύο μηχανών αλλά και να εντοπίσουν στοιχεία για την ταυτότητα της πρώτης μηχανής.

Ο 27χρονος αναβάτης της δεύτερης μηχανής νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο. 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

To άρθρο Σενάρια για «κόντρες» πίσω από τη θανατηφόρα παράσυρση 72χρονης στη Βούλα από δύο μηχανές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *