Αγγλία: Ασθενοφόρο εξερράγη λίγα λεπτά μετά τη μεταφορά ηλικιωμένης ασθενούς DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Πλάνα δείχνουν τη στιγμή που ένα ασθενοφόρο εξερράγη λίγα λεπτά αφότου μια 91χρονη ασθενής σε αναπηρικό αμαξίδιο αποβιβάστηκε στο σπίτι της στην κομητεία Staffordshire της Αγγλίας.

Ο David και η Marilyn Brinklow κάθονταν στο σαλόνι τους όταν άκουσαν έναν εκκωφαντικό κρότο και είδαν φλόγες στον κήπο του σπιτιού τους.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, το ιδιωτικό ασθενοφόρο είχε αφήσει τη γειτόνισσά τους σπίτι της μετά από παραμονή στο νοσοκομείο. Ένας από τους εργαζόμενους φαίνεται να ρίχνει μια ματιά στο ασθενοφόρο, αφού περαστικός τον έχει ειδοποιήσει πως το όχημα βγάζει καπνούς.

Λίγο μετά το ασθενοφόρο εκρήγνυται με τέτοια δύναμη που η οροφή του ξεριζώνεται και καταλήγει στο γκαράζ των Brinklow.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες, αλλά το ασθενοφόρο καταστράφηκε ολοσχερώς. Το ευτυχές είναι πως δεν τραυματίστηκε κανείς από την έκρηξη, αν και προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Η θερμότητα της έκρηξης έλιωσε την πίσω πλευρά του αυτοκινήτου των Brinklow, ενώ από την έντασή της έσπασαν τα τζάμια του σαλονιού τους και οι κουρτίνες τους έγιναν στάχτη.

«Ήμουν σοκαρισμένος… ήταν σαν ένα σόου τρόμου. Είναι απίστευτο ότι δεν σκοτώθηκε κανείς» δήλωσε ο κ. Brinklow.

«Ήταν σαν σκηνή από ταινία του Χόλιγουντ. Δεν έμεινε τίποτε από το ασθενοφόρο, ενώ τινάζονταν κομμάτια του σε διάφορες κατευθύνσεις λες και βλέπαμε έκρηξη ηφαιστείου. Τρέμω και μόνον που το θυμάμαι», είπε η 74χρονη σύζυγός του.

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *