Άγιοι Ανάργυροι: Απομακρύνθηκαν άλλοι τέσσερις αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Τέσσερις επιπλέον αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων μετά τις αποκαλύψεις για τα λάθη και τις παραλήψεις που οδήγησαν στην άγρια δολοφονία της 28χρονης γυναίκας από τον πρώην σύντροφό της.

Πιο συγκεκριμένα καρατομήθηκαν η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια, η οδηγός της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι είχε αντικατασταθεί ο Διοικητής του αστυνομικού τμήματος.

Επίσης απομακρύνθηκε και ο αστυνομικός τηλεφωνητής που είχε τη συνομιλία με την 28χρονη την ώρα της δολοφονικής επίθεσης από τον δράστη ο οποίος είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Μέρος της δικογραφίας η συνομιλία

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά νωρίτερα το ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες.

Ελέγχονται όλοι

Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο τηλεφωνικό κέντρο του  100.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *