Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν είναι τρελός, είναι δολοφόνος» – Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

«Δεν είναι τρελός, είναι δολοφόνος».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον πατέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της.

«Έχει σχέδιο»

Σε δήλωσή του στο Star, μέσω της δικηγόρου του, υπογράμμισε, για άλλη μία φορά, πως η προσπάθεια του 39χρονου να αφαιρέσει τη ζωή του μέσα στο κελί του, είναι άλλο ένα μέρος του γενικότερου σχεδίου του.

«Ήταν δήθεν αυτοκτονία, ακόμα και αυτό δείχνει ότι είναι χειριστικός» είπε.

«Κάνει τα πάντα για να πείσει ότι είναι τρελός» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στην ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον προφυλακισθέντα, τονίζοντας πως «οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν μίλησαν για επιλεκτική αμνησία».

Το μήνυμα που έστειλε

Παράλληλα, σε άλλη τοποθέτησή του στο Open, ο ίδιος ζήτησε από τις γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης να μιλούν στις οικογένειές τους.

«Να μιλάνε όλα τα παιδιά, όλα τα κορίτσια, όλες οι γυναίκες στους δικούς τους ανθρώπους, να μην τα κρύβουν. Δεν έχω κάτι άλλο να σας πω. Μου βγαίνει θυμός και αρχίζω να απογοητεύομαι. Μιλήστε, μιλήστε, μιλήστε» είπε ο πατέρας της Κυριακής.

Προ ημερών, η δικηγόρος του πατέρα, Ελένη Μαζαράκη, είχε ενημερώσει πως η Κυριακή φρόντιζε να καλύπτει όλες τις κακοποιητικές συμπεριφορές του δράστη, την περίοδο που ήταν ζευγάρι.

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *