Άγιοι Ανάργυροι: Το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού αρνείται να δεχθεί πίσω τον 39χρονο DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Σε θρίλερ εξελίσσεται η επιστροφή στις φυλακές Κορυδαλλού του 39χρονου δράστη της δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News το ψυχιατρείο στις φυλακές Κορυδαλλού αρνείται να δεχθεί πίσω τον 39χρονο και κανείς δε γνωρίζει ακόμη που θα μεταφερθεί για να προφυλακιστεί.

Νωρίτερα ο 39χρονος είχε λάβει εξιτήριο από το Αττικό Νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής και τη νοσηλεία του στη μονάδα εντατική θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο γιατρός στις φυλακές Κορυδαλλού υποστήριξε ότι δεν μπορεί να τον παρακολουθήσει καθώς δεν υπάρχει η κατάλληλη υποδομή αλλά και θάλαμος – κελί προκειμένου να κρατηθεί.

Εξιτήριο

Όπως αποκάλυψε στο MEGA και στο Live News o πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος η νοσηλεία του δολοφόνου μετά την απόπειρα ολοκληρώθηκε και δρομολογήθηκαν ήδη οι διαδικασίες επιστροφής του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Γιαννακός ο 39χρονος αποχώρησε από το νοσοκομείο με ασθενοφόρο και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης κάνοντας λόγο ίσως για την πιο βραχεία νοσηλεία ασθενούς σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Έκανε αυτοτραυματισμούς»

Την ίδια ώρα, η εκπομπή Live News είχε επικοινωνία με γιατρό που στο παρελθόν είχε χρειαστεί να κουράρει τραύματα του 39χρονου.

«Έκανε τραυματισμούς, αυτοτραυματισμούς. Αν θυμάμαι καλά, αυτό που ήρθε σε εμένα ήταν κάτι στο χέρι του. Κάτι είχε κάνει και με πήρε ο πατέρας του και τον βοήθησε. Ας πούμε ότι έριχνε μία γροθιά στο παράθυρο και τραυματιζόταν. Νομίζω μία τέτοια περίπτωση ήταν που ήμασταν μαζί στο ΚΑΤ».

Αναφορικά με την Κυριακή και την σχέση που είχε με τον 39χρονο ανέφερε: «Τότε που ήταν στο ΚΑΤ είχε έρθει και την είχα γνωρίσει. Θυμάμαι ένα κορίτσι χαμογελαστό, ωραίο, ευγενικό, που ήταν… Τα πήγαινε πολύ καλά με τον Θανάση».

«Ότι είχε προβλήματα το παιδί, πρέπει να είχε. Άκουγα διάφορα, ότι έπαιρνε ναρκωτικά και τέτοια, αυτά τα άκουγα, ότι ήταν ασταθής χαρακτήρας και αυτό το άκουγα. Αλλά οι γονείς του δεν μου έλεγαν τίποτα», είπε καταλήγοντας ο γιατρός.

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *