Αυτός είναι το νέο hot ειδύλλιο της Σακίρα – Είναι μαζί της για τη φήμη; DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Ο 31χρονος ηθοποιός Lucien Laviscount φέρεται να είναι το νέο hot ειδύλλιο της Σακίρα, με φιλικά της πρόσωπα να φοβούνται πως είναι το ριμπάουντ μετά τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ και πως ο ηθοποιός είναι μαζί της μόνο για τη φήμη.

Η Σακίρα και ο Βρετανός ηθοποιός Lucien Laviscount, που πρωταγωνίστησε στο Emily In Paris, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι Punteria.

Το νέο ειδύλλιο της Σακίρα έχει προκαλέσει ανησυχία στον κύκλο της, καθώς οι φίλοι της φοβούνται πως ο ηθοποιός είναι μαζί της μόνο για τη φήμη.

Ήταν τα καυτά πλάνα για το νέο video clip της Σακίρα που πυροδότησαν τις φήμες περί σχέσης ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον 31χρονο ηθοποιό Lucien Laviscount.

Το ειδύλλιο πλέον επιβεβαιώθηκε από ανθρώπους που γνωρίζουν πολλά, με τους γνώστες να επισημαίνουν ότι δεν έχουν «πολύ εμπλοκή» προς ανακούφιση των φίλων της 47χρονης Σακίρα που φοβούνται ότι θα της ραγίσει την καρδιά.

«Η Σακίρα θέλει απεγνωσμένα να ερωτευτεί, αλλά οι φίλοι της ανησυχούν πως ο Lucien το κάνει για τη φήμη. Οι γυναίκες με τις οποίες έχει συνδεθεί ήταν όλες λιγότερο διάσημες από τη Σακίρα» σημείωσε πηγή στη Mail Online.

«Οι φίλοι της φοβούνται πως θέλει απλώς ο κόσμος να μάθει το όνομά του και εκείνη του το παρέχει. Βλέπουν ο ένας τον άλλο, αλλά δεν έχουν εμπλακεί ακόμα πολύ» σημειώνουν χαρακτηριστικά.

«Η Σακίρα δεν έχει ξεπεράσει τον Πικέ»

Η Σακίρα, όπως ισχυρίζονται, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πρώην της Ζεράρ Πικέ και όλοι γύρω της ξέρουν ότι ο Lucien Laviscount είναι ριμπάουντ.

«Βγαίνει με κάποιον που φοβούνται ότι είναι παίκτης και θα καεί» υπογραμμίζουν όσοι γνωρίζουν τα πράγματα από κοντά.

Η Σακίρα ήταν μαζί με τον Ζεράρ Πικέ για 11 χρόνια μέχρι τον χωρισμό τους το καλοκαίρι του 2022 μετά τις φήμες ότι ήταν άπιστος. Εκείνος έκτοτε είναι σε σχέση με την 26χρονη Clara Chia Marti.

Ήταν σε πρόσφατη συνέντευξη της Κολμβιανής τραγουδίστριας που παραδέχτηκε ότι διοχέτευσε τον πόνο της από τον χωρισμό στο 12ο στούντιο άλμπουμ της Las Mujeres Ya No Lloran.

«Υπήρχαν τόσα πολλά κομμάτια της ζωής μου που θρυμματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου και έπρεπε να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου με έναν τρόπο, μαζεύοντας τα κομμάτια από το πάτωμα και ενώνοντάς τα όλα μαζί. Και η κόλλα που τα κράτησε μαζί ήταν η μουσική» παραδέχτηκε στους Times.

«Για πολύ καιρό έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή για να είμαι δίπλα στον Ζεράρ ώστε να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Έγιναν πολλές θυσίες για την αγάπη» υπογράμμισε η τραγουδίστρια.

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *