Ευκαιρία διεύρυνσης κοινών στόχων και συνεργασιών DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Η παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Ομίλου ICAP που συμπληρώνει ένα χρόνο παρουσίας του στα Ιωάννινα, η γνωριμία με τοπικούς θεσμικούς φορείς και επιχειρηματικούς παράγοντες και η ευκαιρία διερεύνησης κοινών στόχων και συνεργασιών που μπορούν να αποφέρουν αμοιβαία οφέλη ήταν ο κεντρικός στόχος της ανοιχτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα Ιωάννινα.

Στον ένα χρόνο λειτουργίας του Ομίλου της ICAP στα Ιωάννινα, όπως ανέφερε στον εισαγωγικό του χαιρετισμό ο Γεώργιος Ράδος, υπεύθυνος του Ομίλου στην Ήπειρο, έχουν δημιουργηθεί ήδη 80 θέσεις εργασίας και στόχος είναι πολύ σύντομα οι θέσεις αυτές να φτάσουν τις 100.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Ηλίας Αλεβίζος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ICAP Outsourcing Solutions.

Ο Όμιλος ICAP Outsourcing Solutions προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και καινοτομίας, προσδίδοντας πρόσθετη αξία σε Οργανισμούς και Εταιρείες όλων των επιχειρηματικών κλάδων.

Επιχειρεί σε 4 χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία και Κύπρο) και απασχολεί περισσότερους από 2.800 άρτια καταρτισμένους εργαζόμενους. Διαθέτει σύγχρονες υποδομές και έχει αναπτύξει στρατηγικές συμμαχίες με κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες.

Οι υπηρεσίες του Ομίλου διακρίνονται σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες δραστηριότητας:

Υπηρεσίες Outsourcing και Ανθρώπινου Δυναμικού

Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών και Προώθησης Προϊόντων και Υπηρεσιών μέσω τηλεφώνου και εναλλακτικών καναλιών επικοινωνίας

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Επιλογής, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού
Υπηρεσίες Ενημέρωσης και Διαχείρισης Β2C και Β2Β απαιτήσεων.

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *