Η φωτογραφία του θριάμβου: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την Κ19 του Ολυμπιακού DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Ο Ολυμπιακός τρέλανε την Ευρώπη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες.

Μετά την σπουδαία πρόκριση της ανδρικής ομάδας στα ημιτελικά του Conference League, η Κ19 του πειραϊκού συλλόγου απέκλεισε στα πέναλτι την Ναντ (3-1) και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Youth League, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μίλαν – Πόρτο.

Μια ιστορική πρόκριση για τους Νέους του Ολυμπιακού, με τους ποδοσφαιριστές του Συλαΐδόπουλου να κάνουν περήφανο τον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και φυσικά τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στη Νιόν και απέδειξε έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξή του.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ταξίδεψε από την Τουρκία, όπου είχε βρεθεί χθες το βράδυ για το παιχνίδι της ανδρικής ομάδας με την Φενερμπαχτσέ, στη Νιόν της Ελβετίας και παρακολούθησε από κοντά τον ημιτελικό της Κ19 των Πειραιωτών με την Ναντ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης και τον θρίαμβο του Ολυμπιακού, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Κ19 για την ιστορική πρόκριση και μάλιστα λίγο αργότερα έβγαλε μαζί τους φωτογραφία.

Την φωτογραφία του θριάμβου, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να πανηγυρίζει μαζί με τους ποδοσφαιριστές της Κ19 την σπουδαία πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Youth League και να αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξή του.

Δείτε τη φωτογραφία:

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *