Ηγουμενίτσα: Στον εισαγγελέα οι δύο αστυνομικοί για μεταφορά κάνναβης με υπηρεσιακό όχημα DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το μεσημέρι οι τρεις συλληφθέντες εκ των οποίων δύο αστυνομικοί για μεταφορά πάνω από 100 κιλών κάνναβης με υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας στην Ηγουμενίτσα.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα από το thespro.gr η μεταγωγή τους στην εισαγγελία Θεσπρωτίας έγινα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών.

Δείτε βίντεο

Η σύλληψη του ενός αστυνομικού και του ιδιώτη από την Αλβανία ήταν επεισοδιακή και έγινε μετά από καταδίωξη μέσα στην Ηγουμενίτσα.

Η καταδίωξη

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα και ενώ κινούνταν προς την πόλη της Ηγουμενίτσας του έγινε σήμα για έλεγχο από αστυνομικούς.

Ο αστυνομικός που οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη που κατέληξε σε τροχαίο καθώς έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.

Το υπηρεσιακό όχημα –συμβατικό- σχεδόν διαλύθηκε στο μπροστινό μέρος και ακινητοποιήθηκε όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες

Ο δεύτερος αστυνομικός με τον οποίο εκτελούσαν μαζί βάρδια εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή της Σαγιάδας. Η ανάμειξή του στην υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών ελέγχεται.

Αξιοσημείωτο ωστόσο είναι ότι εντός του υπηρεσιακού οχήματος που τράκαρε είχε αφήσει το υπηρεσιακό του όπλο.

Στο υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας επέβαινε ως συνοδηγός και ένα άτομο από την Αλβανία και συγκεκριμένα από χωριό της Κονίσπολης που απέχει λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα.

Από τις πληροφορίες που υπάρχουν είναι ο άνθρωπος που συνέδραμε –ενδεχομένως με άλλους συμπατριώτες του- για να μεταφερθούν τα ναρκωτικά σε σημείο κοντά στα σύνορα και στη συνέχεια να φορτωθούν στο όχημα της Αστυνομίας.

Μέσα στο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν πάνω από 100 κιλά κάνναβης.

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *