Τσαλίκης – Μενιδιάτης: «Μέσα από τα όνειρά μας ζούμε» DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι οι καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας στο «Σπίτι με το Mega». Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στην αγαπημένη μουσική εκπομπή του Mega τους δύο τραγουδιστές για μια ξεσηκωτική βραδιά. Σε σόλο ερμηνείες και σε ντουέτα – έκπληξη, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης «παντρεύουν» το ποπ με το λαϊκό τραγούδι και απογειώνουν τη διάθεση. Μεταξύ άλλων, το βράδυ του Σαββάτου θα ακουστούν οι επιτυχίες: «Δυναμίτης», «Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας», «Αδυναμία μου», «Μόνο τα μάτια σου», «Γιατί, αστέρι μου», «Οι Κυριακές», «Χαμός θα γίνει» και «Με χαλάει».

Οι δύο ερμηνευτές θα μοιραστούν τη σκηνή με τους Σοφία Βόσσου, Μαριάντα Πιερίδη, Κώστα Χαριτοδιπλωμένο τραγουδώντας διαχρονικά κομμάτια. Ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης θα έρθει στην εκπομπή με την άρπα του ενώ special guest η Μαριώ. Στη βραδιά συμμετέχουν ο Βασίλης Οικονόμου και η Χρύσα Μπανδέλη. Την παρέα συμπληρώνουν οι Ιφιγένεια Τζόλα, Λάκης Γαβαλάς, Χριστίνα Παππά, Γωγώ Καλύβα, Ρία Τσοχαντάρη, Κάτια Ταραμπάνκο, Ελσα Τόλη, Αναστασία Τσιλιμπίου και Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησαν στο «Νσυν».

 

Για το σαββατόβραδο έχουμε ετοιμάσει μια βραδιά γεμάτη κέφι, χαμόγελα και τρομερά ανεβαστική διάθεση. Μια βραδιά που μουσικά θα καλύπτει όλα τα γούστα… από ποπ μέχρι ρεμπέτικο. Πολύ σημαντικό είναι ότι σε αυτή τη βραδιά δέχτηκαν με πολύ χαρά να τραγουδήσουν μαζί μας άνθρωποι που πραγματικά θαυμάζουμε και αγαπάμε. Ολοι μαζί λοιπόν σαν μια παρέα θα είμαστε εκεί Σάββατο βράδυ…

Συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά τον χειμώνα που μας πέρασε και πραγματικά υπήρξε τέλεια χημεία και πάνω από στη σκηνή αλλά και κάτω από αυτή. Εχουμε λίγο – πολύ τον ίδιο τρόπο αντίληψης και στόχος μας είναι μέσα από τη δουλειά μας να περνάμε καλά εμείς και αυτό να μεταφέρεται και στο κοινό. Τώρα πίνοντας δεν θα έχουμε και πολλά να πούμε γιατί δεν είμαστε λάτρεις του αλκοόλ…

Κάνοντας ταμείο για την πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του τραγουδιού, νιώθουμε όμορφα, νιώθουμε ότι υπάρχουμε σ’ αυτό τον χώρο με αξιοπρέπεια, με τα πάνω και τα κάτω μας, και ότι φυσικά είναι πολλά ακόμη αυτά που θα θέλαμε να κάνουμε. Τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ. Μέσα από τα όνειρά μας ζούμε, θέτουμε στόχους και προχωράμε.

Είναι αλήθεια ότι στον χώρο του τραγουδιού έχουν αλλάξει πολλά, όχι μόνο από την πλευρά τη δική μας, τους εκτελεστές και τους δημιουργούς. Εχει αλλάξει πολύ και ο τρόπος με τον οποίο το ακροατήριο αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Σίγουρα οι ταχύτητες με τις οποίες κινούνται τα πάντα γύρω μας δεν επιτρέπουν σε πολλά αξιόλογα τραγούδια να αντέξουν στον χρόνο. Μεγάλο ρόλο παίζει σε αυτό και η επίδραση των social media. Το να αντέξει κάτι στον χρόνο είναι πραγματικά πολύ δύσκολο.

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *