Μετρό: Κλειστός το Σαββατοκύριακο ο σταθμός «Δημοτικό Θέατρο» λόγω εργασιών DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία του σταθμού «Δημοτικό Θέατρο» στη γραμμή 3 του μετρό, λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέων πυλών εισόδου-εξόδου. Οπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, ο σταθμός του μετρό «Δημοτικό Θέατρο», δεν θα λειτουργήσει αύριο Σάββατο 16/3 και την Κυριακή 17/3, λόγω εργασιών για την εγκατάσταση του νέου εξοπλισμού ελέγχου του ηλεκτρονικού εισιτηρίου (μπάρες στις εισόδους).

Από την Καθαρά Δευτέρα 18/3 που ο σταθμός θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που υπήρχε ήδη (επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης), ο οποίος όμως θα είναι εγκατεστημένος σε νέες θέσεις.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, λόγω της προσωρινής διακοπής λειτουργίας του σταθμού «Δημοτικό Θέατρο», ο ΟΑΣΑ ενημερώνει ότι:

Οι γραμμές 909 και 915 θα διασυνδέουν πλήρως τους σταθμούς «Δημοτικό Θέατρο» και «Πειραιά».

Μάλιστα, έχει προβλεφθεί και διεύρυνση του ωραρίου της λεωφορειακής γραμμής 909 για τη δυνατότητα μετεπιβίβασης κατά τις νυχτερινές ώρες.

Επίσης, οι γραμμές 300 και 904 θα διέρχονται από τον σταθμό «Δημοτικό Θέατρο» και θα προσεγγίζουν τον σταθμό «Πειραιά».

– Από τον σταθμό «Δημοτικό Θέατρο» θα διέρχονται επίσης οι γραμμές: 040, 049, 130, 217, 218, 229, 500 ,906, Α1, Β1 και Χ96, καθώς και η γραμμή 17 του  Τράμ.

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *