Παπανώτας: Τα στελέχη που υπερασπιζόμουν, μου έσκαβαν το λάκκο DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

«Οι άνθρωποι της τηλεόρασης γνωρίζουμε ότι όποια και να είναι τα συναισθήματά μας, να φοράμε το χαμόγελό μας, και θα μείνω σε αυτή την τακτική γιατί δεν θέλω να κάνω τη χάρη σ’ αυτούς που με απογοήτευσαν να καταλάβουν ότι μαζί με μένα απογοήτευσαν και πάρα πολύ κόσμο» σημείωσε ο Δημήτρης Παπανώτας μιλώντας για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Παπανώτας ευχαρίστησε «για τα μηνύματα συμπαράστασης από τους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ», υποστηρίζοντας ότι έλαβε πάνω από από 3.000 μηνύματα συμπαράστασης και μόλις τρία υβριστικά μηνύματα.

«Μόνος μου μπήκα»

Σχολιάζοντας την εμπλοκή του με την πολιτική και τη δήλωση που τον οδήγησε στην έξοδο από το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών, σημείωσε ότι ο ντόρος που έγινε γύρω από το όνομά του βασίστηκε σε μια δήλωση που έπαιξε μονταρισμένη.

«Εγώ μπήκα σε αυτό το παιχνίδι μόνος μου ως ιδεαλιστής της αριστεράς, ως ευρωπαίος αριστερός που βλέπει ένα κίνδυνο για την Ευρώπη» υπογράμμισε ο Δημήτρης Παπανώτας και συμπλήρωσε: «Μόνος μου μπήκα, μόνος μου έκανα τον αγώνα που έκανα, μόνος είδα τη στήριξη του κοινού, δεν δέχθηκα συγχαρητήρια από κανέναν για την επίδοσή μου στις εσωκομματικές εκλογές».

Επίσης, ανέφερε ότι δεν είχε συναντηθεί ποτέ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη, πέρα από μια ολιγόλεπτη κοινή τους παρουσία στην ανακοίνωση των υποψηφίων για τις προκριματικές εκλογές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ας βάλει αυτούς που θέλει»

«Δεν θα μιλήσω για την ουσία της πολιτικής και αν παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της Αριστεράς που εγώ πίστευα, τους εύχομαι καλή επιτυχία και ούτε με τον κ. Κασσελάκη έχω πρόβλημα, ας βάλει αυτούς που θέλει και ας πετάξει αυτούς που θέλει» συμπλήρωσε ο μέχρι χθες υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τη στάση συνυποψηφίων του στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια μου έσκαβαν τον λάκκο και με έναν τρόπο απαράδεκτο».

«Δεν είμαι χθεσινός εκτίθεμαι 37 χρόνια καθημερινά, τις απόψεις μου τις έχω καταθέσει η ιστορία μου είναι εκεί, στις πολιτικές ομιλίες δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό, βρήκαν μια δήλωση στο χρονοντούλαπο για να με κατηγορήσουν» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπανώτας, τονίζοντας ότι και ο ίδιος είχε στηρίξει το κίνημα #MeToo με όσα έλεγε στην τηλεόραση.

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *