Πρώην στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. ρίχνει… ευθύνες στο θύμα της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Την ώρα που οι χειρισμοί της Ελληνικής Αστυνομίας οδήγησαν σε μια ακόμα φρικτή γυναικοκτονία, η οποία θα μπορούσε -και έπρεπε- να έχει αποφευχθεί, σάλο προκαλούν οι δηλώσεις ενός ακόμα πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος επιχείρησε να ρίξει το «φταίξιμο» στο θύμα.

Έτσι, μετά τον πρώην συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρο Μπαλάσκα, ο οποίος είχε σπεύσει να προσφέρει «οδηγίες προς επίδοξους γυναικοκτόνους» μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ήρθε η στιγμή του πρώην προϊσταμένου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Μανώλη Σφακιανάκη.

Ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο περιστατικό που έγινε μόλις λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, ρίχνοντας ευθύνες για το ότι συνέβη στο θύμα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η 28χρονη Κυριακή προκαλούσε το δράστη με τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς έδειχνε ότι ήταν χαρούμενη μετά το χωρισμό τους, και ότι αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να βλέπει ο δολοφόνος της.

«Το έγκλημα το ώθησε η κοινωνική δικτύωση. Η κοπέλα ήταν χαρούμενη και ευτυχισμένη, το έβγαζε προς τα έξω» σημείωσε για την 28χρονη ο κ. Σφακιανάκης, ενώ για το δράστη αρκέστηκε να υπογραμμίσει ότι «ο άλλος ήταν τρελός, ήταν σχιζοφρενής».

Μάλιστα, όπως τόνισε, ακόμα και αν βρίσκονταν περισσότεροι αστυνομικοί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Αναργύρων, ο δράστης θα είχε προχωρήσει στη δολοφονία της ανυπεράσπιστης κοπέλας. «Εκατό άτομα να είχε το Αστυνομικό Τμήμα, θα την εκτελούσε, τέλος» σημείωσε ο κ. Σφακιανάκης.

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *