Το διαζύγιο του Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία – Η ανακοίνωση DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Έπειτα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους»

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος».

Ο ονειρεμένος γάμος τους

Στις 25 Αυγούστου του 2010, στη Μονή του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, τελέστηκε ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνα Μπλάτνικ, από τον Μητροπολίτη της Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, Εφραίμ.

Ο Νικόλαος έφτασε δια θαλάσσης από το Πόρτο Χέλι – εκεί όπου διανυκτέρευσε το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι που διατηρεί η οικογένεια- με το σκάφος τους «Αφροέσσα», ενώ η νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με μια ανθοστολισμένη άμαξα, με τη συνοδεία του πατριού της. Το εντυπωσιακό νυφικό της Τατιάνας Μπλάτνικ, είχε την υπογραφή του οίκου Angel Sanchez.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι αδελφοί του Νικόλαου, Παύλος και Φίλιππος, τα τρία αδέλφια της Τατιάνας, Μπόρις, Ιγκόρ και Ατίλιο και ο παιδικός φίλος του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος .

*Κεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *