Τρεις προσαγωγές για την άγρια δολοφονία του ζευγαριού στη Βόρεια Ήπειρο – Που εστιάζουν οι αρχές DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Τρία άτομα έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται από τις Αρχές για το διπλό έγκλημα, με θύματα δύο ηλικιωμένους Ελληνες, έναν 84χρονο και την 88χρονη σύζυγό του στη Δρόπολη στη Βόρεια Ηπειρο.

Όπως αναφέρει το himara.gr τα δύο άτομα που ανακρίνονται από την αστυνομία Αργυροκάστρου είναι δύο κάτοικοι του χωριού Βοδρίτσα, αλλά και ένας πλανόδιος βοσκός.

Σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο τα τρία άτομα προσήχθησαν καθώς θεωρούν ότι έχουν γνώση σχετικά με τις συνθήκες του στυγερού εγκλήματος.

Την ίδια στιγμή η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου, αναζητώντας στοιχεία και ίχνη στον τόπο του εγκλήματος.

Τι ερευνά η αστυνομία

Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τους γείτονές τους που ειδοποίησαν τις αρχές. H γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι και ο άνδρας στην αυλή.

Από την προκαταρκτική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στις δύο σορούς, διαπιστώθηκε πως είχαν σημάδια βίας στο σώμα τους, χωρίς να έχει αποσαφηνηθεί εάν προηγήθηκε πάλη με κάποιο εγκληματικό στοιχείο.

Προβληματισμό στις αρχές προκαλεί το γεγονός ότι η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη και ο χώρος δεν ήταν αναστατωμένος.

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι γνωστός ή συγγενής του ζευγαριού.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε ήδη επιστρέψει από την Αθήνα, όπου είχε κάποιους συγγενείς (δεν είχαν παιδιά).

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *