Τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: «Οι γιατροί μας είπαν πως δεν επιστρέφει» – Τι λέει η μητέρα της 22χρονης DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 22χρονη, που βρισκόταν στο όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος φίλος της αργά το βράδυ της Δευτέρας, το οποίο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο.

Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και, αφού χτύπησε διαδοχικά σε στάση λεωφορείου, σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ και σε τσιμεντένια κολώνα ρεύματος, έγινε σμπαράλια.

Η μητέρα της μίλησε στον Alpha για την κατάσταση της υγείας της, χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Αγαπούσε την ταχύτητα»

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον 27χρονο, η μητέρα της κοπέλας είπε: «Αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακαρει σοβαρά μια δυο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο».

Για την 22χρονη κοπέλα μίλησε και η δασκάλα της στη σχολή χορού που πήγαινε, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «Τη γνωρίζω 4 με 5 χρόνια. Είναι εξαιρετικό παιδί, πάντα με το χαμόγελο, έχουμε σοκαριστεί. Είναι δυνατή και θέλω να πιστέψω πως θα τα καταφέρει. Είναι ένα παιδί με φως».

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *