Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το cast του Maestro είδε το πρώτο επεισόδιο παρέα και πόζαρε μαζί DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το cast του Maestro μαζεύτηκαν όλοι μαζί και είδαν το πρώτο επεισόδιο. Τη στιγμή που κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν, οι ηθοποιοί παρακολουθούσαν το επεισόδιο.

About last night

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε μάλιστα στο Instagram account του ένα story δείχνοντας όλους τους ηθοποιούς που βρέθηκαν μαζί. Από την Κλέλια Ανδριολάτου, μέχρι τη Χάρις Αλεξίου και τη Μαρία Καβογιάννη, οι ηθοποιοί μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι, πιθανότατα στου δημιουργού της σειράς.

«About last night», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο caption της φωτογραφίας που ανέβασε στο account του.

Πρεμιέρα του β’ κύκλου

Η δεύτερη σεζόν του Maestro αποτελείται από 6 επεισόδια ενώ θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν που θα αποτελείται από 4 επεισόδια το φθινόπωρο του 2024.

Ο τρίτος θα είναι και ο τελευταίος κύκλος της σειράς, με τέσσερα επεισόδια, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Mega θα προβληθεί από το φθινόπωρο του 2024. Τα γυρίσματα για το μεγάλο φινάλε έχουν ήδη ξεκινήσει με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται αυτή την περίοδο και πάλι στους Παξούς.

Στο τρέιλερ που διαρκεί λίγο παραπάνω από ενάμισι λεπτό δείχνει πως επηρεάστηκαν οι σχέσεις των πρωταγωνιστών από το κοινό τους μυστικό.

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *