Χτύπημα από τους Anonymous στον ισραηλινό στρατό – Ισχυρίζονται ότι χάκαραν 250.000 έγγραφα των IDF DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Η οργάνωση χάκερ Anonymous εξέδωσε ανακοίνωση την Παρασκευή, δηλώνοντας ότι πραγματοποίησε μια επιτυχημένη κυβερνοεπίθεση κατά του ισραηλινού στρατού (IDF) και, σύμφωνα με πληροφορίες, απέσπασε 250.000 στρατιωτικά έγγραφα.

Αναφέρει επίσης ότι έχει έλεγχο δεδομένων 20 GB, που περιλαμβάνουν αρχεία PDF, Word, PowerPoint και πολλά άλλα.

Οι Anonymous παρουσιάζουν και ένα συνοδευτικό βίντεο με αποσπάσματα από παρουσιάσεις PowerPoint, που δείχνουν προσωπικό των IDF και διαφάνειες, οι οποίες φέρουν λογότυπα των τμημάτων του Γενικού Επιτελείου στρατού του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ασφαλείας των IDF, η πιθανότητα μιας πραγματικής παραβίασης είναι ελάχιστη, υποδηλώνοντας μια πιθανή τακτική «ψυχολογικού πολέμου» από τους χάκερ.

Το σύστημα υπολογιστή των IDF είναι καλά ασφαλισμένο και ταξινομημένο σε διάφορα επίπεδα, όπως τονίζουν.

Η αυθεντικότητα των εγγράφων στο βίντεο δεν έχει επιβεβαιωθεί, αναφέρει η εφημερίδα Jerusalem Post στον ιστότοπό της.

Ισχυρίζεται ότι χάκαρε το υπουργείο Δικαιοσύνης

Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια ανώνυμη πηγή ισχυρίστηκε ότι παραβίασε το υπουργείο Δικαιοσύνης του Ισραήλ, αποκτώντας 8 εκατομμύρια αρχεία συνολικής χωρητικότητας 300 GB, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών στοιχείων καταγεγραμμένων ατόμων.

Ορισμένοι από τους χάκερ, που λειτουργούν υπό το έμβλημα των Anonymous από το 2003, επανέλαβαν τον όρκο τους να «καταστρέψουν τους Σιωνιστές».

Στις αρχές του μήνα, η εθνική υπηρεσία για τον κυβερνοχώρο προειδοποίησε για την αναμενόμενη αύξηση των επιθέσεων μετά το τέλος του ραμαζανιού και την κλιμάκωση της υποκίνησης επιθέσεων κατά του Ισραήλ και της διαδικτυακής παρουσίας του.

Οι πολίτες του Ισραήλ κλήθηκαν να αποφεύγουν να κάνουν «κλικ» σε ύποπτους συνδέσμους και να αναφέρουν τυχόν ενδείξεις κυβερνοεπιθέσεων.

Τελευταία Νέα

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *